Partners

Guldpartners 2016

 

Coldzyme

 

 

 

 


ColdZyme® Munspray är en unik och naturlig produkt som verkar mot orsaken till förkylning, själva förkylningsvirusen. ColdZyme skyddar dig genom att den kan både förebygga och förkorta en förkylning. ColdZyme är lätt att använda och verkar snabbt, kan användas av vuxna och barn över 4 år. ColdZyme har i kliniska studier visat att man reducerar 99% av förkylningsvirusen och kan mer än halvera sjukdomsförloppet om en förkylning redan brutit ut.

SAFE

 

 

 

 

 

SAFE är Nordens ledande utbildningsföretag med utbildningar till personlig tränare, kostrådgivare och gruppträningsinstruktör. Hos oss kan du som vill göra träningen till ett yrke, hitta din utbildning. Med 100% lärarledda lektioner, digitalt elevmaterial, övningsbanker med hundratals filmer och den unika möjligheten att via vår elevpraktik träna externa klienter ger vi dig de allra bästa förutsättningarna att lyckas som tränare, coach och rådgivare. Våra utbildare tillhör den absoluta eliten inom sina respektive områden och vi kan med hjälp av våra fina samarbetspartners erbjuda utbildningar inom hela Norden.

Apoteket Hjärtat

 

 

 

 

 

Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apotekskedja med cirka 390 apotek och fler än 3 000 anställda. Tillsammans med våra kunder och medarbetare utvecklar vi framtidens apotek. Vår ambition är att ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom personligare service, ett bredare sortiment och utökade tjänster. Apotek Hjärtat är rikstäckande och finns över hela landet.
TomTom

 

 

 

 

 

Lyssnar du på musik när du tränar? Är mobilen i vägen? Vi arbetar varje dag med att utveckla spännande produkter som förenklar och förbättrar din träning. Vår senaste lansering TomTom Spark Cardio + Music är en Fitnessklocka med GPS som gör det möjligt för dig att träna med musik direkt i din klocka  -med trådlösa hörlurar. Inga fler sladdar, inget trassel! Med 500 låtar som spelas i takt till din puls, kan du träna utan att bry dig om mobilen på armen. Träffa oss den 12:e Mars 2016 och lär dig mer om hur du kan förbättra dina resultat med vår fantastiska fitnessklocka.

Run and relax

 

 

 

 

 

Run and Relax is a Scandinavian Yoga- and Sportswear brand, established in Norway in the summer of 2011. We know that balancing a work with family and friends while at the same time living an active and healthy life can be challenging. Our vision is therefore to inspire modern, busy woman to get a better balance in life and feel good about themselves.

Depend

 

 

 

 

 

Depend Cosmetics har gjort en fantastisk resa – från att ha varit en anonym lokalproducent i Sverige, har företaget utvecklats till en världsaktör och marknadsledare inom nagelvårdsprodukter och specialprodukter för färgning av fransar och bryn. Idag kan du finna Depends produkter i 52 olika länder runt om i världen. De säljs under varumärket Depend och via varuhus, kosmetikkedjor och parfymerier.

Holistic

 

 

 

 

 

Holistic är ett snabbt växande företag inom hälsa och utbildning. Vår affärsidé är att utveckla och marknadsföra effektiva och långsiktigt hållbara kosttillskott, samt att öka förståelsen för hälsa genom kurser och information om livsstilens och kostens betydelse för vårt välbefinnande.

Clean drink

 

 

 

 

 

Clean Drink är ett svenskt varumärke som startades år 2015 av 5 vänner som alla har bakgrund som elitidrottare. Clean Fit är en sockerfri vitaminberikad BCAA dryck gjord på Nordisk källvatten av högsta kvalité. Förutom att produkten är 100% nordiskt så är Clean Fit fri från konserveringsmedel, den innehåller 10 olika vitaminer, BCAA, l-karnitin, magnesium, zink, krom och är helt fri från socker.

salma_raw_pack_02

 

 

SALMA lax:SALMAs historia är en berättelse om mod, innovation och samarbete. Om hur världens bästa laxprodukt skapades i ett litet lokalsamhälle i det västnorska havsbandet. Framgångsreceptet var kvalitet samt klokt och mycket hårt arbete.
Se filmen nedan, och klicka här förr att läsa mer om SALMAs historia.

 

Sponsorer 2016

Friggs

 

 

 

Risenta

 

 

 

 

Samarbetspartners 2016

Yaminas bok

Under Ytan – Mentala höjder ur själens djup är en självbiografisk berättelse om den vindlande resa till Sveriges första världsrekord i fridykning. Boken förmedlar erfarenheter av mental styrka på toppnivå och inspirerar läsaren till att spränga gränser. Köp den här!

 

Löparakuten

 

 

 

Crossfit Unique

 

B B C   p å   F a c e b o o k
B B C   p å   T w i t t e r