Schema, Blogger Boot Camp 2016, 12 mars

Schemat för Blogger Boot Camp 2016 presenteras här den 1 januari 2016.

Nedan ser du schemat för Blogger Boot Camp 2015. Ladda hem en översikt av schemat!

08:00

Incheckning

09:00

Pass 1, välj mellan:

Solid as a rock - Crossfit


Kom och kör en team WOD med några av Sveriges bästa coacher! VI börjar med teknik, går vidare till hur vi kan omsätta rörelserna till verkliga livet, och delar sedan upp oss i mindre grupper med en tränare i varje - så du har all chans i världen att få tekniktips. Vi avslutar med en AMRAP (as many rounds as possible) som körs i lag.

Karl Dyall, Rennie Mirro, Christopher Thynne, Hannes Heins, Mia Rodhorn, Amanda Fränden, Felix Ledin, Jakob Asterblom, Martin Ingerby, Elin Bjärkstedt och Max Grönholdt Klein, Crossfit Solid.

Mer information om instruktörerna

Runners Strength


Ett tufft och varierat styrkepass med fokus på funktionalitet för dig som är löpare, vill prestera bättre och ha en starkare core. Klassen syftar till att göra dig som deltagare starkare, smidigare och bättre balanserad, vilket är detsamma som att bli både bättre och snyggare. Att klassen kryddas med ordentligt pulshöjande övningar gör det hela lite extra roligt och dessutom får det svetten att lacka.

Rubin McRae och Lisa McRae (f.d Blommé), Urban Tribes

Mer information om instruktörerna

Dubbelt så kul med PT-Fia (utomhus)


I den här klassen får du 55 min intensiv träning där allt blir dubbelt så kul eftersom du jobbar tillsammans med en kompis. Vi tar oss igenom snårig terräng, klättrar över mänskliga hinder och bär våra nya bästisar. Du bjuds hela tiden på roliga utmaningar, klassiska övningar i nya versioner och massor med skit under naglarna. Du kommer väl?!

Sofia Sjöström (foto: Erik Dilexit) - PT-Fia.

Mer information om instruktören

Fit & framgångsrik - träning, karriär och ett socialt liv? (föreläsning)


I denna föreläsning får du följa med Caroline Lidman på hennes resa med boken Fit & Framgångsrik - varför hon skrev boken och om det går att få ihop livspusslet med att göra karriär, hinna träna och leva hälsosamt samt få in ett socialt liv därtill. Du får ta del av hennes resa och lärdomar hur man blir fit & framgångsrik.

Caroline Lidman, Rawness.

Mer information om instruktören

10:00

Paus, samling i stora hallen för fotografering

10:30

Pass 2, välj mellan:

Rexona presenterar: Express Yourself


Express Yourself är en dansklass med blandade stilar. Varje låt har sin koreografi med max 3 olika steg som upprepas i låten - vilket gör att alla kan vara med! Fartfyllt, svettigt och otroligt roligt för er som älskar att dansa.

Oscar Jöback, http://blogg.loppi.se/oscarjoback/

Mer information om instruktören

FULLT! Slå som ett proffs!


Under denna klass får du en intensivkurs i boxningsteknik – och chansen att slå dig riktigt trött och svettig. Proffsboxning handlar om att använda hela kroppen, och att vara explosiv, fokuserad och avslappnad på samma gång.

Åsa Sandell, http://www.asasandell.se

Mer information om instruktören

Runners Bootcamp (utomhus)


En utomhusklass som varvar intensitet med precision och känsla. Vi förbreder kroppen för löpning med styrka, korta löpintervaller, löpteknik samt spänst. Vi börjar med en gemensam uppvärmning med lugn jogg innan vi kör ett tufft och utmanande pass. Passet funkar för olika nivåer, då var och en jobbar i eget tempo i de olika blocken och vi presenterar alltid ett tuffare och ett lättare alternativ.

Rubin McRae och Lisa McRae (f.d Blommé), Urban Tribes

Mer information om instruktörerna

Få platser kvar! Bloggare och PR (bloggshop)


Hur jobbar bloggare och hur jobbar PR-byråer? En miniverkstad med tips om hur du som bloggare kan stärka ditt eget varumärke - och välja vilka företag eller varumärken du samarbetar med.

Clara Fröberg, Styrkebyrån.

Mer information om instruktören

11:30

Paus

11:45

Pass 3, välj mellan:

Booom! by Under Armour


Träna smart och rätt för att bli starkare, snabbare, explosivare och rörligare!
Vill du ha en stark bål? Kunna bära tungt? Bra reaktionsförmåga? Då är detta klassen för dig. Här får du en utmaning som vänder upp och ner på det traditionella sättet att träna!

Anna Sunneborn, foto: Petra Kyllerman, Under Armour

Mer information om instruktören

FULLT! Barre Move


Barre Move är ett nytt träningskoncept i gruppträningsform. Inspirationen till den här klassen kommer främst från balett, yoga och funktionell träning. Under en klass får du träna igenom hela kroppen på ett effektivt men ändå skonsamt och funktionellt sätt. På Barre Move tränar du styrka, kroppskontroll, bålstabilitet, rörlighet och balans på ett lättsamt och tillåtande sätt. Du kommer förbättra din hållning, och bli medveten om eventuella obalanser i kroppen, som du självklart kommer att kunna träna på att jämna ut och balansera upp. Du behöver inte ha tränat balett eller yoga förut – alla moment utgår från basövningar i de olika teknikerna. Barre Move är ett koncept som utvecklas av Maria Olofsson och Åsa Fornander och det kommer officiellt lanseras i början av 2015.

Åsa Fornander och Maria Olofsson, Your Next Move.

Mer information om instruktörerna

WörkOut - tufft på ett lekfullt sätt (utomhus)


Wörkout är ett högintensivt pass där vi arbetar med både den egna kroppen & varandras kroppsvikt. Tanken är att vi ska på ett tufft men lekfullt sätt kliva ur vår komfortzon och göra det vi gjorde som barn: krypa, kräla, lyfta, bära… Du får inte vara rädd att ta i eller att få skit under naglarna. Och VARNING - stor risk för många skratt!

Pischa Strindstedt, http://www.pischas.se och Wörkout Sverige

Mer information om instruktören

Få platser kvar! Branding Your Blog - så tänker du strategiskt kring ditt personliga varumärke (bloggshop)


- Målgrupp - vilka är dina läsare?
- Värden - vilka emotionella värden vill du förmedla?
- Visuellt - logo, layout, profil
- Tonalitet - språket och HUR du kommunicerar

Linda Hörnfeldt, Better Bloggers

Mer information om instruktören

12:45

Lunch

13:15

Lunchföreläsning

Hur du håller dig frisk och fokuserar på din hälsa och träning!


Mats ClarsundTorstein StenersenMats Clarsund, Enzymaticas VP för R&D. Mer information om instruktören

Torstein Stenersen, landslagsman i skidskytte. Mer information om instruktören

14:00

Pass 4, välj mellan:

Moveoo


Moveoo kommer från det latinska ordet Moveo som betyder ”jag rör mig”, och Moveoo-metoden bygger på tre hörnstenar: rotationer, instabilitet och utmaning. Under den här klassen får du testa ett helt nytt koncept där du tränar efter dina individuella förutsättningar inom olika tidsintervaller. Var beredd på en utmaning!

Jose Nuñez, Bodies In Motion.

Mer information om instruktören

Jive explosionEnergifylld dansklass uppbyggd på steg ifrån dansen jive! Dansa loss till härlig jivemusik samtidigt som du får träna och svettas ordentligt! Här finns ett ständigt leende på allas läppar. Fokus ligger på träningseffekten och glädjen i dansen. Du behöver ingen partner utan dansar själv!

Annika Sjöö (foto: Josefin Sörstrand) http://annikasjoo.se

Mer information om instruktören

Få platser kvar! Alla kan springa (utomhus)


I ett roligt och intensivt pass skrämmer vi upp pulsen och varvar konditionsblock med finurlig löpstyrka. Alla kan vara med!

Ida Svensson (foto: Martin Westerstrand) - bloggar på http://www.allakantrana.se.

Mer information om instruktören

Få platser kvar! Inspirera till hälsa (bloggshop)


Malin Hernström är grundare av Gott! by Malin, mamma, personlig tränare och holistic lifestyle coach. Hon kommer att berätta om varför hon anser att raw food INTE är en diet, och hur du kan få in mer raw food i ditt liv och må bättre inifrån och ut!

Malin Hernström

Mer information om instruktören

15:00

Paus, samling i stora salen - Lätta bjuder på mellanmål och föreläsning
Under denna föreläsning får du lära dig mer om kost, hälsa och prestation samt innehållet i margarin, hälsofördelar och miljöaspekter. Vi tittar också närmare på myter om margarin och ser vad som egentligen är sant och falskt om olika matfetter.
Lyssna till nutritionisten Inyang Bergenstråle som arbetat mycket med idrottsnutrition och dietisten Latifa Lindberg från Unilever.

15:30

Pass 5, välj mellan:

Rexona presenterar: Tauff Roots


Tauff är en Holistisk träningsform som har sina rötter i brottningen. Över 1000 år gamla rörelser har förenklats och förnyats. Ingen annan träningsform ger en mer heltäckande upplevelse. Precis som i brottningen använder du dig endast av en partners eller din egen kroppsvikt. Dessa övningar kombineras med träningsformer som inspirerats från kampsport och löpning. Roots är precis som namnet avslöjar grunden till allt. Här får du testa kampövningar utan slag eller sparkar. Läs mer på tauff.com!

Usama Aziz och Madelinn Fernandez, tauff.com!.

Mer information om instruktörerna

Skitmat - mat, belöning och övervikt: varför viss mat driver folk till att överäta (föreläsning)


- Viktreglering och övervikt
- Hunger och belöning – en kort introduktion
- Vad höjer belöningen i mat?
- Svenskens matvanor idag
- Låg belöning och viktnedgång

Jacob Gudiol, Traningslara.se och Tranastyrka.se.

Mer information om instruktören

Everest Bootcamp (utomhus)


Everest Bootcamp är konceptet där du tränar för att komma i Everest form = mer förberedd än vad uppgiften kräver av dig och mentalt stark för att kunna klättra Everest två gånger efter varandra. Vi kommer att köra en uppvärmning parvis, gå igenom grunderna för att springa i backe energisnålt men även att aktivera rätt muskler, repklättring och styrketräning. Klä dig för utomhusbruk = trailrunner sko, underställ (gärna i ull), vattenavvisande jacka, mössa och 2 par femfingervantar (då de kommer att bli blöta). Ni kommer att bli skitiga. Och kom ihåg, ingen kommer ihåg en fegis.

Fredrik Sträng (foto: Fredrik Schlyter), Everest Challenge.

Mer information om instruktören

Få platser kvar! Ditt vinnande mediakit (bloggshop)


Under denna bloggshop lär Sofia ut grunder kring försäljning i allmänhet och blogginriktat sälj i synnerhet. I bloggvärlden kallas ditt CV för mediakit. Efter bloggshopen kommer du ha alla verktyg och en massa inspiration till att skapa ditt eget vinnande mediakit, som du sen enklare kan göra business på! Svar på "hur tar jag betalt" och "hur kontaktar jag företag jag vill jobba med på bästa sätt" ges också.

Sofia Bursjöö, http://www.uppochhoppa.se

Mer information om instruktören

16:30

Paus

16:45

Pass 6, välj mellan:

Få platser kvar! Yin Yoga - leg release


Release into ease and peace i Yin Yoga med fokus på att sträcka ut, skapa frihet och öka rörligheten kring lår, höfter och ländrygg. En klass som lämpar sig väl efter en lång dag med fysisk träning, där inte bara kroppen utan även sinnet får vila i yinpositionerna.

Sofie Ringsten, Yogobe.

Mer information om instruktören

Lätta presenterar: Trender, träning och motivation (föreläsning)


Vi matas ständigt med sanningar, trender och ideal inte minst genom sociala medier. Hur påverkas vi och våra målsättningar som relaterar till träning och hälsa av vår omgivning? Hur kan vi som arbetar hälsofrämjande (t.ex. genom att blogga) bidra till att människor i större utsträckning sätter mål som grundar sig i självvalda motiv och inte i omgivningens förväntningar? Med löptrenden som ansats tar Simon ett sociologiskt grepp om träning, trender och motivation.

simon-forsbergSimon Forsberg, Löpskolan

Mer information om instruktören

Frihet, lycka och styrka (utomhus)


Besegra Lill-Jansskogens välkända "mördarbacke" tillsammans med Anna Lissjanis. Vi värmer upp med löpskolningsövningar och jogging i ett tempo alla kan hänga med på bort till backen. Där ger Anna tekniktips och pepp för att du på lättast och snabbast sätt ska ta dig upp i olika långa intervaller. En klass för alla, oavsett löpbagrund, eftersom vi jobbar på kort avstånd till KTH-Hallen och du får garanterad puls- och benstyrka oavsett tempo.

Anna Lissjanis, Trend och träning.

Mer information om instruktören

Inställt - Resan till att bli personlig tränare (föreläsning)


Oscar PT - årets PT 2014 - är själv är ett levande bevis på att om man har ett mål och riktig vilja kan man uppnå det man eftersträvar. Som barn var Oscar överviktig, men bestämde sig för en annan livsstil som vuxen. Under denna föreläsning får du höra Oscars resa, vad som gjorde att han valde att utbilda sig till PT, och vad för utmaningar han mött påvägen. Föreläsningen passar perfekt för dig som kanske funderar på att utbilda dig till PT!

Oscar Turgut, http://www.oscarpt.com

Mer information om instruktören

17:45

Dusch och fix

19:00

Fest! Prisutdelning, mingel med mera.

B B C   p å   F a c e b o o k
B B C   p å   T w i t t e r